Eerlijk, puur en echt vlees bij Slagerij Rietveld

Slagerij Rietveld: Eerlijk, puur en echt vlees

Slagerij Rietveld bestaat precies 85 jaar. Het bedrijf is gestart door Dorus Rietveld, de vader van Theo. Onder leiding van Theo groeide het uit tot een bekende zaak in Bodegraven en omgeving. Naast Thierry en Theo werkt chefslager Kees nog in het bedrijf. De winkel is het domein van Jannie, samen met twee vaste krachten.

We produceren vele vleeswaren en worstsoorten in onze eigen worstmakerij. Ook fokken wij ons eigen vee, waardoor de kwaliteit van het vlees altijd gewaarborgd is. Hiernaast hebben we een ruime keuze samengestelde producten, die ook voornamelijk zelf geproduceerd worden.

Versheid en ambachtelijkeheid staan bij Slagerij Rietveld op nummer één.

Kom ook naar onze slagerij van maandag t/m zaterdag

Onze openingstijden:

Maandag09.00 – 18.00
Dinsdag08.00 – 13.00
Woensdag08.00 – 18.00
Donderdag08.00 – 18.00
Vrijdag08.00 – 21.00
Zaterdag07.30 – 15.00
Zondaggesloten