Over ons

SLAGERS SINDS 1927

GESCHIEDENIS

Wij zijn een echt familiebedrijf sinds 1927, met op rechts de grondlegger van onze slagerij Dorus Rietveld. 

Dorus Rietveld is in 1921 als leerling slager bij Hannes de Vet gaan werken. In 1927 besloot Dorus zelf een slagerij te beginnen aan de van Tolstraat in Bodegraven. De foto is genomen in de van Tolstraat waar we op de dag van vandaag nog steeds gevestigd zijn.

In 1970 besloot Theo, de jongste zoon van Dorus de slagerij over te nemen nadat hij hier al jaren werkzaam was. Theo heeft ook veel ervaring opgedaan bij andere slagers als leerling. In 1975 besloot ook Jannie de vrouw van Theo in de zaak te stappen. Onder hen groeide de slagerij uit tot een bekende zaak in Bodegraven en omstreken.

Thierry Rietveld derde generatie slager binnen de Rietveld familie.

Van de derde generatie draait Thierry nu 12,5 jaar mee in de slagerij, de boerderijen zijn het domein van Theo’s jongste zoon Tony. In maart van 2017 is de winkel opnieuw geopend met drie keer meer winkeloppervlak. Daardoor kan een nog groter assortiment worden gepresenteerd. Met deze moderne winkel zijn we klaar voor de toekomst en hopen we de 100 jaar aan te gaan tikken.

HET RIETVELDERRUND

Wat is het Rietvelderrund? Het is een manier van leven. Op onze boerderijen in Bodegraven en Boskoop fokken wij onze runderen op de meest natuurlijk mogelijk manier. De kalveren worden opgevoed door hun eigen moeder. Het merendeel van de koeien grazen zomers buiten op verschillende weilanden in en rondom Bodegraven.  Op de foto ziet u stier Jean-Marc met kalfjes, hij is een van onze blikvangers. 

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en vinden een eerlijke herkomst van ons vlees belangrijk.
Met het Rietvelderrund bieden wij dus een kwalitatief goed stuk vlees en een echt streek product!
(H)eerlijk vlees van eigen boerderij;
van kalf tot aan je bord!

Winkelwagen